Chiftelute picante de cartofi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 16875 vizualizari

 

By Miha >:D

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 50 gr unt
  • 1\2 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • un ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa rece cu sare.Cand s-au fiert ii scurgem de apa si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei.

Pireul astfel obtinut il amestecam cu oul,ceapa curatata de coaja,spalata si tocata marunt,usturoiul curatat si pisat,sare,piper,patrunjelul spalat si tocat marunt si faina.

Amestecam totul bine.

Din aluat facem bilute trecute prin faina pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

- Andreea - 1

30.08.2013, 22:33

Da ... Dar vinovata e Miha ... Asa bine aratau chiftelutele facute de ea incat nu am rezistat sa nu le incerc !!!

diaconta 1

01.09.2013, 16:49

cat de bine pot sa arate

- Andreea - 1

01.09.2013, 17:40

Multumesc Dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz